Allt för Hälsan 2024
Allt för Hälsan 2024

8 november 2024 - 9 november 2024

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Allt för Hälsan är en av de största och mest populära hälso- och wellnessmässorna i Sverige och Stockholm. Arrangemanget äger rum på Stockholmsmässan och samlar utställare från hela landet som representerar ett brett spektrum av hälso- och wellnessrelaterade produkter och tjänster.

På mässan kommer du bland de utställande företagen att kunna hitta allt från kosttillskott och träningstillbehör till hälsoprodukter och alternativ medicin. Det finns också många föreläsningar och workshops där du kan lära dig mer om olika ämnen, som att hantera stress, förbättra sömnkvaliteten, förbättra din fysiska hälsa och mycket mer.

Du kommer också att kunna prova på olika behandlingar samt upptäcka ett stort utbud av mat och dryck med fokus på hälsa och wellness.

Allt för Hälsan är ett utmärkt tillfälle för dig att upptäcka nya produkter och tjänster, träffa experter och få inspiration för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Så ta chansen att besöka den här spännande mässan och få en helhetsupplevelse för din hälsa!