Mirakelmässan 2020 Umeå
Mirakelmässan 2020 Umeå

18 april 2020 - 19 april 2020

UMEå. På grund av den rådande situationen i Sverige och med Regeringens förordning om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, ställs samtliga Mirakelmässor in. Förordningen innebär att det, från och med den 12 mars och tillsvidare, i hela Sverige, blir förbjudet att anordna sammankomster och offentliga tillställningar som t.ex. mässor för att minska spridningen av coronaviruset (covid-19) i Sverige. Vi som mässarrangör följer samtliga förbud och rekommendationer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten och värnar om våra utställare, våra besökare och våra medmänniskors säkerhet och hälsa. Därav kommer samtliga Mirakelmässor ställas in på obestämd tid för nedanstående datum: Umeå 18-19 April - Östersund 6-7 Juni - Luleå 26-27 September - Örnsköldsvik 28-29 November.

Förbokningar för kommande Mirakelmässor kommer kunna ske - vänligen kontakta mässarrangör ZEURORA via bokningsförfrågan.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN FÖR ATT FÅ DELTA SOM UTSTÄLLARE PÅ MIRAKELMÄSSAN

MIRAKELMÄSSAN i Umeå välkomnar lokala utställare och utställare från andra platser i Sverige och övriga världen. Våra utställare har tidigare kommit från Indien, England, Norge, Finland och Sverige. År 2020 har vi också glädjen att få välkomna, för första gången i Sverige, Bill Foss från Akashic Records Center USA som utställare och föreläsare.

BESÖKARE ERBJUDS GRATIS INTRÄDE, GÅVA I FORM AV CD-SKIVA AV MALOU BERG, GRATIS TIDNINGAR INSPIRE, FREE & NÄRA OCH TÄVLINGAR!

Mirakelmässan bygger på helhetshälsa så som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandlingar, andlig vägledning, träning, coaching, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande på alla plan. Tillsammans med våra Mirakelutställare har vi skapat en mötesplats för att öka hälsomedvetandet och andligheten i vårt samhälle där man ges utrymme och möjlighet att skapa nya bekantskaper, få inspiration och hjälp med att öka sin livskvalitet. Våra Mirakelutställare finns här för Dig och kan hjälpa Dig framåt gällande din hälsa och välmående på många plan. Så kom och mingla och träffa många nya vänner under Mirakelhelgen.

ZEURORA är eventföretaget som arrangerar Mirakelmässan i Norrland. Nytt för år 2020 är att mässan öppnar upp på fyra orter i helt nya lokaler i Umeå, Östersund, Luleå och Örnsköldsvik.

Öppettider: Lördag - söndag kl. 10.00-16.00

 

 

KATEGORI : hälsomässor

Sök evenemang