Nordiska Trädgårdar 2020
Nordiska Trädgårdar 2020

26.03 - 29.03.2020

ÄLVSJö. STOCKHOLM. OBS! Inställd med anledning av coronaviruset.

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan i Älvsjö är den största och mest respekterade av trädgårdsmässor i Sverige. Det är här du upplever inspirationsutställningar, lyssnar till experter, inspiratörer och trädgårdsprofiler på seminarier och deltar i mängder av aktiviteter. Och självklart shoppar du allt du behöver till din trädgård, balkong eller kolonilott bland de hundratals utställande företagen. Det vill säga, allt från fröer, mindre trädgårdsredskap och småplantor till stora växter, gräsklippare och växthus finns representerat.

2020 äger trädgårdsmässan i Stockholm rum mellan 26 och 29 mars, som vanligt i samarbete med FritidsOdlingens Riksorganisation. Årets tema är "Blomstertid. Du kommer" och precis som förra året arrangerar man omåttligt populära SM i fågelholk.

Nordiska Trädgårdar äger rum parallellt med Fotomässan och lockar årligen lockar närmare 60 000 besökare.

OBS! Inställd med anledning av coronaviruset.

 

 

 
Dela:
 
 
KATEGORI : trädgårdsmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
tryckoprofil.se
Nättraby

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.


TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG