Trädgård & Uterum 2019
Trädgård & Uterum 2019

11.05 - 12.05.2019

TäLLBERG. Trädgårdsmässan i Tällberg på Villa Långbers har vuxit antalet besökare ända från premiäråret 2016 då vi  besöktes av strax över 3000 personer till 2018 då 6000 besökare hittade till mässan. Vi har en hel del besökare från våra grannlän som kommer med bussar ända från Östersund, Hudiksvall och Sunne för att nämna några platser.

Visionen med trädgårdsmässan i Tällberg är att kunna hitta de lite mer unika utställarna som inte alltid är med på mässor men som vi vet uppskattas så mycket av er besökare. Att kunna ge er besökare en mix av trädgård, hantverk, konst och upplevelser tillsammans med ett antal intressanta och bra föredrag. Varje år gör vi en undersökning där vi frågar er besökare vad ni vill se mer av och sedan arbetar vi inför nästa år att uppfylla era önskningar. Trädgårdsmässan blir på så vis en mässa som utvecklas utifrån vad ni som besökare vill se plus det vi själva upptäcker och som vi tror kan intresse er besökare på mässan.
Dela:Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG