Trädgård & Uteliv 2020 Tällberg
Trädgård & Uteliv 2020 Tällberg

30.05 - 31.05.2020

TäLLBERG. OBS! Arrangeras maj 2021.

Trädgård & Uteliv i Tällberg är platsen där besökare träffar utställare inom områdena trädgård och trädgårdens uteliv, hantverk, delikatesser och ett antal utställare som erbjuder andra typer av tjänster till hushållet.

Utöver alla utställare har vi ett rikt program med Trädgårdsscenen, föreläsare, rådgivning, aktiviteter, utställningar och tävlingar. Vår ambition med mässan är att du som besökare ska hitta något av allt det du söker för att göra sommarens olika stunder i trädgården till precis det du vill att dom ska vara. Kanske har du tänkt njuta  av sommaren på en skön plats i skuggan med en god kopp kaffe, eller så är du på gång med ett nytt projekt i trädgården!  Vår ambition är att du ska hitta det du behöver  på mässan.

Men det fungerar lika bra att promenera runt på mässan, kika på allt som erbjuds, låta barnen prova på att odla, ta med egen mat eller köpa på plats och lyssna på våra Trädgårdsprofiler. Törstar du efter kunskap kan du gå någon av våra minikurser (workshops) där du kan lära dig hur du planerar och ritar din trädgård.

Trädgård & Uteliv arrangeras även på en rad andra platser: Trädgård & Uteliv Sigtuna, Trädgård & Uteliv Ängelholm, Trädgård & Uteliv Örebro.

OBS! Arrangeras maj 2021.

 
Dela:
 
 
KATEGORI : trädgårdsmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Alltryck.se

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
AddTo AB
Lerum
Hoppa till sida:
1 2 3 4 5