Trädgård & Uteliv med Hantverk och Deli 2022 Tällberg
Trädgård & Uteliv med Hantverk och Deli 2022 Tällberg

14.05 - 15.05.2022

TäLLBERG. Kickstarta våren i trädgård och hem med ett besök på mässan Trädgård & Uteliv i Tällberg!

Mitt i det natursköna Tällberg med en fantastisk utsikt över sjön Siljan och Rättvikviken hittar ni Dalarnas största trädgårdsmässa, Trädgård & Uteliv med Hantverk och Deli, på Hotell Gyllene Hornet.

Mässan har årligen besökts av mellan 5-6000 besökare från Dalarna och kringliggande län sedan premiären 2016.  Här hittar ni strax över 110 utställare inom trädgård, hantverk, mat/deli, inredning, design, konst och vad mer som behövs till hus och hem. Genom åren har mässan blivit ett populärt och återkommande arrangemang som riktar sig till både erfarna och nya trädgårdsälskare. Här hittar ni det mesta som behövs inför våren och sommarens alla projekt i trädgården och i hemmet.

Till 2022 väderskyddar vi flera delar av mässan med större utställartält där ni hittar flera av mässans utställare. På mässan möter du föreläsare, experter, en mängd utställare och du kan njuta av god mat eller en fika.

Barnen har sin del på mässan med aktiviteter speciellt för barnen. För de vuxna finns det finns intressanta utställningar att beskåda, spel för trädgården att pausa med, tipspromenad som avkoppling, miniworkshops att delta i och ännu mera att upptäcka.  Välkommen till en fullspäckad helg med trädgård, uteliv, hantverk, deli, inredning, design, konst och vad mer du behöver till ditt hem.


Betygsätt det här evenemanget
[Total: 0   Average: 0/5]

Dela:

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!