Trädgård & Uteliv med Hantverk och Deli 2022 Sigtuna
Trädgård & Uteliv med Hantverk och Deli 2022 Sigtuna

21.05 - 22.05.2022

SIGTUNA. STOCKHOLM. Kickstarta våren i trädgård och hem med ett besök på mässan Trädgård & Uteliv i Sigtuna!

Vid Steninge slottsby i Sigtuna med Stenladan som fondvägg i väster och Trälogen som en skyddande vägg mot norr arrangeras mässan "Trädgård & Uteliv med Hantverk och Deli" fint inbäddad i solläge och i skydd mot väder och vind. Mässan ligger granne med Steninge Slott där ni hittar en öppen slottsträdgård att besöka innan eller efter ert besök på mässan. Området runt om expanderar starkt då det byggs nya bostäder med en karaktär som andas engelsk lantidyll blandat med svensk slotts- och hantverkstradition.

Mässan hade premiär 2019 med ett stort antal besökare. Till 2022 har vi flyttat mässan till området utanför och inne i Trälogen för att skapa mer skydd mot väder och vind. Trälogen är en fantastisk lokal, nästan som en träkatedral.

På mässan möter du föreläsare, experter, en mängd utställare och du kan njuta av god mat eller en fika. Barnen har sin del på mässan med aktiviteter speciellt för barnen. För de vuxna finns det finns intressanta utställningar att beskåda, spel för trädgården att pausa med, tipspromenad som avkoppling, miniworkshops att delta i och ännu mera att upptäcka.

Välkommen till en fullspäckad helg med trädgård, uteliv, hantverk, deli, inredning, design, konst och vad mer du behöver till ditt hus och hem.


Betygsätt det här evenemanget
[Total: 0   Average: 0/5]

Dela:

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!