Tak & Fasad + Energieffektiva Hus 2019

  Tak & Fasad + Energieffektiva Hus 2019

  28.08 - 28.08.2019

  GäLLIVARE. På Tak & Fasad i Gällivare uppdateras du med alla de nya produktnyheterna inom området tak och fasad. Hit letar sig arkitekter, konstruktörer, inköpare och projektledare på de större byggföretagen men också beställare inom fastighetsförvaltning för privat, industri, stat, kommun, och offentlig sektor.

  Tak & Fasad arrangeras parallellt med Energieffektiva Hus som i sin tur riktar sig till arkitekter, bygg-, VVS- och energikonsulter, projektingenjörer, fastighetsägare, förvaltare samt större entreprenörer och installatörer, som vill inhämta kunskap om produkter och nya tekniker för ett energieffektivt och hållbart byggande. 

  Tak & Fasad och Energieffektiva Hus i Gällivare är renodlade fackmässor och är endast öppna för branschen. Föranmälan krävs.
  Dela:

  FÖR UTSTÄLLARE

  Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

  REKLAMPRODUKTER

  Godkänd
  tsreklam.se
  Örebro

  Uppladdad av: Alla Mässor

  Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.