Svenska Solelmässan 2019
Svenska Solelmässan 2019

29.10 - 29.10.2019

UPPSALA. Svenska Solelmässan är en av Sveriges främsta arenor för ny miljöteknik riktat mot energi- och fastighetsbranschen.

Under mässdagen kan branschen och intresserade mötas för att bygga relationer, dela erfarenheter, knyta nya kontakter och göra affärer. På Svenska Solelmässan samlas årligen Sveriges ledande företag inom solel, energilagring och miljöteknik samt fastighetsägare och beslutsfattare från hela Sverige.

Syftet med mässan är att visa upp det senaste inom området. Utöver utställare får du även ta del av ett fullspäckat seminarieprogram med fokus på energilager, innovationer, smarta energisystem och det senaste inom solenergi.
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG