Retail Experience Live 2019

Retail Experience Live 2019

15.05 - 16.05.2019

STOCKHOLM. Förändringar i teknik och konsumentbeteende har skapat nya förutsättningar för dagens detaljhandel. Utmaningarna för butiker, online som offline, blir både fler och större -  Vilken kanal konkurrerar ut vilken? Vilken teknik företräder vilken och framförallt vilket är nästa steg inför framtiden?

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Här presenteras utställarna med de senaste på marknaden, viktiga paneldebatterna med de främsta aktörerna, internationella keynote speakers, trendiga branschinfluensers och inspirerande visionärer. Retail Experience Live har som mål att paketera framtidens retail under två intensiva dagar för att ge dig rätt verktyg för att lyckas.

 

 
Dela:
Kommentera

 • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

  X Stäng

  Är du trött på att ständigt leta mässor?

  Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
   

   

  TÄLT

  REKLAMPRODUKTER

  MONTERFÖRETAG