Mirakelmässan – Hälsomässa i Östersund 15-16 Juni 2019

Mirakelmässan – Hälsomässa i Östersund 15-16 Juni 2019

15.06 - 16.06.2019

ÖSTERSUND. Nu öppnar MIRAKELMÄSSAN för första gången även i Östersund med lokala utställare men det kommer även utställare från andra platser i Sverige och övriga Världen. Våra utställare har tidigare kommit från Indien, England, Norge, Finland och Sverige. Våra mässor arrangeras även i Umeå och på andra platser i Sverige.

FÖRKÖP ENTRÉBILJETTER SAMT STORSEANSBILJETTER MED VENDELA CEDERHOLM genom Tickster och vår shop

Mirakelshoppen genom att följa länken:    https://secure.tickster.com/sv/hud30fde6xmyg8t/products

MIRAKELMÄSSAN bygger på helhetshälsa så som inre harmoni, skönhet, kroppsbehandlingar, andlig vägledning, träning, coaching, kost, näring, utveckling m.m. för ditt välbefinnande på alla plan. Tillsammans med våra Mirakelutställare skapar vi en mötesplats för att öka hälsomedvetandet och andligheten i vårt samhälle där man ges utrymme och möjlighet att skapa nya bekantskaper, få inspiration och hjälp med att öka sin livskvalitet. Vi erbjuder många intressanta föreläsningar under dagarna (vissa är också gratis) och även storseanser av kända medium från TV. Försäljning av många spännande produkter och Ni kan även ta en fika eller äta lunch i ECOCAFÉET och allt är fantastiskt nyttigt och supergott ! Mässans öppettider är Lördag - Söndag mellan kl. 10:00 - 16:00.

Varmt välkomna att besöka Mirakelmässan i Östersund - mingla och träffa många nya vänner under Mirakelhelgen !

Arrangör - ZEURORA - Din Mässarrangör i Norrland

 
Dela:

Kommentera

 • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

  X Stäng

  Är du trött på att ständigt leta mässor?

  Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
   

   

  TÄLT

  REKLAMPRODUKTER

  MONTERFÖRETAG