Meeting X-press “Stora Möten” 2020

  Meeting X-press “Stora Möten” 2020

  11.06 - 11.06.2020

  GöTEBORG. Meeting X-press "Stora Möten" är ett tidseffektivt och affärsdrivande nätverkskoncept som ger dig som köper möten och konferenser en unik möjlighet att gå på djupet med framtida mötesleverantörer och konferensanläggningar som kan husera möten för 100 personer och uppåt. Du kommer att få några minuter till bords med samtliga medverkande mötesföretag. Här erbjuds du fantastiska möjligheter att ställa frågor och få inspiration inför era kommande konferenser och aktiviteter. Detta är ett förmiddagsevent där du även bjuds på en läcker lunch som avslutning.

  Upplev ett annorlunda mötesevent, där du som besökare kan slå dig ner och låta representanterna från våra utvalda konferens- och mötesaktörer komma till dig. Perfekt för dig som söker en lokal för en kommande konferens, kongress  eller ett event med många deltagare.
  Kostnadsfritt event men förhandsanmälan är nödvändig då vi har ett begränsat antal platser: https://www.actionfairs.se/massor-events/meeting-x-press

  Eventet arrangeras i samarbete med Kungsportshuset och genomförs i hela deras fantastiska byggnad. Vi kommer ha öppet exklusivt för våra gäster under detta event, mellan cirka 09:00-13:00. Du ges mer och fullständig information efter din anmälan är godkänd.
  Dela:

  FÖR UTSTÄLLARE

  Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

  TÄLTFÖRETAG

  Godkänd
  Tält & Event