Meeting X-press Stockholm 2019
Meeting X-press Stockholm 2019

22.11 - 22.11.2019

STOCKHOLM. Meeting X-press Stockholm är ett tidseffektivt och affärsdrivande koncept som ger dig som köper möten och konferenser en unik möjlighet att gå på djupet med framtida mötesleverantörer. Du kommer att få några minuter till bords med samtliga medverkande mötesföretag. Här erbjuds du fantastiska möjligheter att ställa frågor och få inspiration inför era kommande konferenser och aktiviteter. Detta är ett frukostevent där du bjuds på en läcker frukost med brunch-känsla.

Upplev ett annorlunda mötesevent, där du som besökare kan slå dig ner och låta representanterna från våra utvalda konferens- och mötesaktörer komma till dig. Omvända roller gentemot vanliga mässor.
Kostnadsfritt event men förhandsanmälan är nödvändig då vi har ett begränsat antal platser: https://www.actionfairs.se/massor-events/meeting-x-press-stockholm/

Eventet arrangeras i samarbete med World Trade Center Stockholm och genomförs i en avskild lokal i deras restaurang. Vi kommer ha öppet exklusivt för våra gäster under detta event i lokalen Rotundan, mellan cirka 09:00-12:00.
Du ges mer och fullständig information efter din anmälan är godkänd.
Dela:

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
tsreklam.se
Örebro

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
Tält & Event
Click to Hide Advanced Floating Content

Click to Hide Advanced Floating Content


TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG