Medrekmässan 2020
Medrekmässan 2020

04.03 - 04.03.2020

STOCKHOLM. Medrekmässan är Sveriges största mötesplats för personal och arbetsgivare inom vård och omsorg. Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill utforska vilka arbetsmöjligheter som finns för just dig! Oavsett vad du är ute efter för jobb inom vård och omsorg så finns det rätta jobbet och den perfekta arbetsgivaren för dig på Medrekmässan.

2020 års mässa är den största i Medrekmässans historia vilket betyder att det kommer finns fler jobb, fler utställare och fler möjligheter för dig att säkra det perfekta jobbet för dig. Besök Medrekmässan den 4:e mars för att mingla, nätverka och vem vet, kanske till och med hitta ett nytt jobb annars kan du komma förbi för att bli inspirerad.

Nästa års upplaga kommer vi dessutom ha en paneldebatt där digitaliseringen och framtiden inom vården kommer diskuteras. I panelen kommer vi ha flera av nordens största vårdgivare.

#Medrekmässan2020
Dela:
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

MONTERFÖRETAG

Godkänd
LIMExpo AB
Norrtälje

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Printoz
Örebro

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.


TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG