Medevimässan 2019
Medevimässan 2019

17.08 - 18.08.2019

MOTALA.

Medevimässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.


Medevimässan strävar inte efter att bli största jaktmässan i landet. Vi vill bli den bästa, mest intressanta, tilltala hela familjen och dessutom erbjuda FRI entré. Därför kommer vi till detta år dela in mässan i temaområden så att du enkelt hittar utställare inom jakt, fiske eller friluftsartiklar. Medevimässan erbjuder även ett brett utbud av utställare inom kategorin hund, hundvård och hundtillbehör. Men även många aktiviteter för hundar och hundägare. Vi har både hunduppvisning, tävlingar och prova-på-aktiviteter. För att du ska kunna stilla din shoppinghunger eller knorrande mage erbjuder vi både marknadstorg och mattorg. Självklart så håller vi oss till mässans tema - jakt, hund, fiske och friluftsliv.


Mässan arrangeras 17-18 augusti i Sveriges äldsta brunnsort, Medevi Brunn, i Motala.
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG