MC Mässan 2020

MC Mässan 2020

24.01 - 26.01.2020

GöTEBORG. MC Mässan 2020 är Sveriges och en av Nordens största mässor för dig som är på jakt efter motorcykel, moped, ATV och alla dess tillbehör. Här blandas imponerande uppvisningar med spännande tävlingar och gedigna testbanor. Och givetvis finns hundratals utställande företag på plats som alla är ivriga att presentera säsongens nyheter och trender för just dig.

Evenemanget och mötesplatsen är milt uttryckt 2020 års höjdpunkt för dig som gillar att frossa i fordon på två hjul. Oavsett ålder eller om du är nybörjare, entusiast eller den värsta av nördar så finns här något för dig. Så boka in 24-26 januari och Svenska Mässan i Göteborg i alla dina kalendrar, för då blir det åka av!

2019 arrangerades MC Mässan på Friends Arena och lockade då inte mindre än 36 352 besökare!
Dela:

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

 • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

  X Stäng

  Är du trött på att ständigt leta mässor?

  Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
   

   

  TÄLT

  REKLAMPRODUKTER

  MONTERFÖRETAG