Mässan Sy och Hantverk i Tällberg
Mässan Sy och Hantverk i Tällberg

19.10 - 20.10.2019

TäLLBERG. Efter 2018 års succémässa så återkommer vi till Hotell Klockargården i Tällberg den 19 – 20 oktober med mässan Sy och Hantverk.

Klockargården har en lång historia, över 80 år, inom hemslöjd och hantverk så val av plats ter sig naturligt för att arrangera en sy- och hantverksmässa i Dalarna.

Efter förra årets succé har vi utökat antalet utställarplatser och vi har öppnat upp nya inomhuslokaler med mer plats. På mässan kan besökarna delta i kurser och workshops som anordnas av er utställare eller lyssna till någon av de föreläsningar som sker inom olika ämnen. Givetvis vill vi att besökarna ska kunna handla direkt på plats från er utställare.

Mer information om vad mässan erbjuder kan ni läsa om på vår Facebooksida framöver.

Med det vill vi hälsa er varmt välkommen till en inspirerande och trevlig helg i Tällberg på Klockargården och Tällbergs Sy- och Hantverksmässa.

Mässan innehåller:
Stickning, sömnad, virkning, broderi, hantverk, redskap, maskiner, mönster, tyger, väv, slöjd, skapande, handarbete, slöjd, smycke, glas, quiltning, garn, sybehör, scrapbooking, tillbehör, tovning, konstsmide, inredning, textilkonst, mm.
Dela:
 
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

Click to Hide Advanced Floating Content

Click to Hide Advanced Floating Content


TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG