Gymnasiedagarna och Future Skills 2020
Gymnasiedagarna och Future Skills 2020

06.10 - 08.10.2020

GöTEBORG. Gymnasiedagarna och Future Skills är startskottet på gymnasievalet för Göteborgsregionens ungdomar. Under mässans tre dagar kan grundskolelever varje år besöka mässgolvet tillsammans med skolan, familjen eller vänner för att få igång tankarna inför deras kommande gymnasieval.

Här samlas merparten av Göteborgsregionens gymnasieskolor och gymnasieskolor med riksintag, men även representanter från regionens arbetsliv. På så vis knyter mässan samman gymnasievalet med framtidens arbetsmarknad!På plats finns även oberoende studie- och yrkesvägledare och mässan erbjuder ett fullspäckat seminarieprogram med inspiration och information inför gymnasievalet och om arbetsmarknaden.

Obs! Med anledning av covid-19 ställer Gymnasiedagarna och Future Skills 2020 om till en digital mässa. Du kan kostnadsfritt besöka det virtuella mässgolvet och se vilka som ställer ut på mässan. Härifrån kan du besöka utställarnas virtuella montrar för att läsa mer om utställarna, chatta och boka livesamtal med dem och ladda ner informationsmaterial. Självklart finns det även på den digitala mässan möjlighet att ta del av spännande seminarier och att prata med studie- och yrkesvägledare.
Dela:
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Krokodil Profil

TÄLTFÖRETAG

Godkänd
3dArk AB
Växjö
Hoppa till sida:
1 2 3 4 5

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.