Bokmässan 2019

Bokmässan 2019

26.09 - 29.09.2019

GöTEBORG. Bokmässan på Svenska Mässan i Göteborg är den mest självklara mötesplatsen för bok- och biblioteksbranschen och för alla oss vanliga som tycker om att läsa. Oavsett om det är deckare, nyheter eller tidskrifter. Evenemanget är fyra dagar av inspiration och en av de stora kulturella mötespunkterna i Sverige där förlag, tidskrifter, myndigheter och universitet visar upp sina bästa sidor.

I det gedigna seminarieprogrammet återfinns årligen tusentals opinionsbildare, forskare, författare och kulturpersonligheter.

Årets övergripande teman är Sydkorea, Jämställdhet och Medievetenhet.

2018 lockade Bokmässan 85 371 st besökare och 811 st utställare vilket gör evenemanget till den överlägset största mässan i sitt slag i Norden.
Dela:

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

 • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

  X Stäng

  Är du trött på att ständigt leta mässor?

  Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
   

   

  TÄLT

  REKLAMPRODUKTER

  MONTERFÖRETAG