Bokmässan 2019
Bokmässan 2019

26.09 - 29.09.2019

GöTEBORG. Bokmässan på Svenska Mässan i Göteborg är den mest självklara mötesplatsen för bok- och biblioteksbranschen. Och även för alla oss vanliga som tycker om att läsa. Oavsett om du föredrar deckare, nyheter eller tidskrifter. Evenemanget är fyra dagar av inspiration och en av de stora kulturella mötespunkterna i Sverige. Bokmässan samlar årligen förlag, tidskrifter, myndigheter och universitet för att visa upp sina bästa sidor. Och i det gedigna seminarieprogrammet hittar du som vanligt tusentals opinionsbildare, forskare, författare och kulturpersonligheter.

Årets övergripande teman är Sydkorea, Jämställdhet och Medievetenhet.

2018 lockade Bokmässan 85 371 st besökare och 811 st utställare vilket gör evenemanget till den överlägset största mässan i sitt slag i Norden.
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG