Båtmässan 2020

Båtmässan 2020

01.02 - 09.02.2020

GöTEBORG. Livet på och kring vattnet är den gemensamma nämnaren bland besökarna och utställarna på Västsveriges största båtmässa, Båtmässan, på Svenska Mässan i Göteborg. Här botaniserar du bland över 425 båtar och ett stort utbud av utrustning och tillbehör för motorbåt, segling, sportfiske och övrigt vattenliv. Över 300 utställare står till ditt förfogande i dagarna nio för att hjälpa dig med ditt nästa båtköp eller ge tips om underhåll och service. Detta för att din kommande säsong på vattnet ska bli så lyckad och givande som möjligt.

Båtmässan, som årligen arrangeras i februari månad, är först ut av alla Nordens båtmässor. Därför presenteras mängder av nyheter på just Båtmässans och Svenska Mässans mässgolv.

Mässan erbjuder mängder av prylar till din båt till fantastiska mässpriser. Men också ett gediget och inspirerande scenprogram som gör ditt båt- och vattenliv bättre, roligare, säkrare och ännu mer meningsfullt. Evenemanget är en upplevelse för alla åldrar och kunskapsnivåer, inte minst för de yngre för vilka skattjakt och båtbyggeri arrangeras.

2019 lockade Båtmässan hisnande 56 792 besökare vilket gör den till en av Europas största båtmässor! 2020 arrangeras mässan 1-9 februari. Då firar man dessutom 60 år och lovar att fira med rabatterade priser och arrangera särskilda aktiviteter.
Dela:

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

 • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

  X Stäng

  Är du trött på att ständigt leta mässor?

  Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet istället!
   

   

  TÄLT

  REKLAMPRODUKTER

  MONTERFÖRETAG