Antikmässan i Brösarp 2020
Antikmässan i Brösarp 2020

30.10 - 01.11.2020

BRöSARP. Antikmässan i Brösarp har utvecklats till att bli en av Sveriges mest populära antikmässor och lockar årligen både svenska och utländska besökare. Detta, inte minst, tack vare att man erbjuder möbler och andra föremål i originalskick.

Antikmässan i Brösarp, 30 oktober-1 november 2020, är inte bara ett tillfälle till inköp av de där särskilda föremålen du är ute efter, eller inte visste att du ville ha. Som besökare har du även chansen att lära dig något nytt. Eftersom utställarna mer än gärna delar med sig av de stora kunskaperna de besitter inom området. Dessutom går det bra att ta med sina egna föremål och produkter till mässan för värdering av dessa.

Förutom kända profiler från Antikrundan, deltar som vanligt konservatorer och hantverkare. Som visar upp tekniker för konservering av bland annat möbler, papper, textilier och måleri samt tapetsering och förgyllning.

2020 arrangerar man Antikmässan i Brösarp för 27:e gången.
Dela:
 
 
KATEGORI : antikmässor

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.