Antikmässan 2020
Antikmässan 2020

13.02 - 16.02.2020

STOCKHOLM. Antikmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö är Nordens största bland antikmässor och lockar årligen närmare 30 000 nyfikna besökare i dagarna fyra. Det är således ett faktum att det är just här som du har störst chans att fynda ditt nästa unika, klassiska och vackra föremål. Ett föremål främst av typen antikviteter, vintage, tyger, modern design, konst, kuriosa men också byggnadsvård. Alla produkter går att köpa på plats från de cirka 250 utställarna. Med andra ord är föremålen redo för dig att ta med hem och berika ditt hus eller lägenhet med.

På Antikmässan träffar du dessutom kunniga experter, lyssnar till intressanta föredrag och tar del av trendanalyser och magiska inspirationsutställningar. Här finns definitivt något för alla smaker.

Första upplagan av Antikmässan arrangerades 1978. Numera äger den rum varje år i februari. Mässan är en av flera antikmässor som arrangeras i Sverige.

 
Dela:Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

Kommentera

  • Ska ditt företag ställa ut eller deltaga på detta evenemang? Lägg till ert företag i denna lista för ökad synlighet. Observera att endast medlemmar på Alla Mässor visas här.

    X Stäng

    TÄLT

    REKLAMPRODUKTER

    MONTERFÖRETAG