Allt för Sjön 2020
Allt för Sjön 2020

06.03 - 15.03.2020

ÄLVSJö. STOCKHOLM. Allt för Sjön i Stockholm är den största av båtmässor som arrangeras i Sverige. Här träffar du motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster och alla andra som också älskar den marina livsstilen. Båtmässan Allt för Sjön är med andra ord mässan för dig som gillar att aktivera dig på sjön och är intresserad av båtar och tillbehören till dessa. Vare sig det är vackra segelbåtar, snabba motorbåtar eller unika träklassiker så hittar du dem här. Och bli inte förvånad om utställarna erbjuder sina produkter till mässpriser! Dessutom lyssnar du på intressanta och spännande föredrag och tar del av de senaste nyheterna och trenderna.

Mässan lockar årligen cirka 400 utställare och 70 000 besökare. Det gör den till den mest självklara mötesplatsen för branschen och ett slags förberedelse inför sommarens alla vattenäventyr.

2020 äger mässan rum 6-15 mars. Och som vanligt är det Stockholmsmässan i Älvsjö som gäller.
Dela:
 
 
 

FÖR UTSTÄLLARE

Här är företagen som hjälper dig inför ditt nästa mässdeltagande!

REKLAMPRODUKTER

Godkänd
Printoz
Örebro

Uppladdad av: Alla Mässor

Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Läs mer om användaren.

TÄLT

REKLAMPRODUKTER

MONTERFÖRETAG