Hantverksmässan i Båstad drivs vidare i ny regi
Hantverksmässan i Båstad drivs vidare i ny regi

En viktig arena för svenskt hantverk kommer även fortsättningsvis att erbjudas på lokal mark.

 

Hantverksmässan i Båstad, som är en av Sveriges största och mest populära hantverksmässor, är en mötesplats för alla sinnen. Här erbjuds besökarna bl a konsthantverk, sömnad, mathantverk och workshops. Första mässan genomfördes redan 1990 och har sedan dess kommit att bli tradition för många besökare och utställare. De senaste fem åren har hemvisten varit Norrvikens trädgårdar. Från 1 september övertar Ewa Fagander ägandeskapet av Hantverksmässan i Båstad. Ewa har arbetat med mässor och utställningar i tio år med bl a trädgårds- och dryckesmässor samt med Sveriges största mäss- och konferensguide, Alla Mässor. De senaste fem åren har hon även arbetat med Norrviken och Hantverksmässan.

 

”Vi ser fram emot att Hantverksmässan i Båstad ska verka i minst 30 år till och ser med stor tillförsikt fram emot att få utveckla mässan ytterligare”, säger Ewa Fagander.

 

”Både Hantverksmässan och Norrvikens trädgårdar har vuxit som verksamheter. Det har varit en fantastisk mässa att driva hos oss. Norrviken har utvecklats till ett uppskattat besöksmål där vi har trädgården som vårt DNA. Nu måste mässan få utvecklas utifrån sina bästa förutsättningar och inte begränsas av vårt behov av att alltid kunna leverera bästa trädgårdupplevelse för våra trädgårdgäster. Vi önskar Eva all lycka till”, säger Camilla Berthilsson, VD på Norrvikens trädgårdar.

För mer information, kontakta:

Camilla Berthilsson, VD, Norrvikens trädgårdar 

[email protected]