Nordic Profile Fair Online fortsätter digitalt på onlinemassan.com 17-19 augusti 2021
Nordic Profile Fair Online

Nordic Profile Fair Online fortsätter digitalt på onlinemassan.com 17-19 augusti 2021

Nordic Profile Fair Online har gjort resan från oprövad idé till en etablerad affärslösning.
     Mässan mer än fördubblade både besökare och utställare från det första till andra mässtillfället. När nu den tredje mässan genomförs i augusti ligger fokus på att utveckla och finslipa tekniklösningar för att besöksupplevelsen ska bli ännu bättre. Maria Olsson är projektledare i projektgruppen som arbetar med att utveckla framtidens kombination av fysiska och digitala mässor.

 

– Besökarna och utställarna blir mer och mer vana vid att använda de digitala verktyg som finns och mässperioden har varit fullspäckad. De restriktioner vi tvingats lära oss leva med verkar vara långt ifrån över, och för oss gäller det att hålla ut, förbereda oss och hitta nya vägar. Det är kul att jobba med framtidens lösningar!

 

Samtidigt som nya, digitala lösningar tvingats fram, är de också tids- och kostnadseffektiva. Besökarna kan möta utställarna utan att behöva inkräkta för mycket på det egna säljarbetet genom restid.

 

Mässans projektgrupp fortsätter att lägga ner mycket arbete på utveckling, information och utbildning för att få en större användning av bland annat videochattfunktionen. Filmerna i montrarna skapar definitivt ett mervärde, men för att få full utväxling ska besökare och utställare också kunna mötas ”live” på mässan och diskutera produkter och upplägg.

 

Ett uppskattat inslag under senaste mässan är att man haft kvällsöppet där besökare kunnat gå in i obemannade montrar för att se produkter och filmer och förbereda sig för nästa mässdag.

 

Mer information om mässan publiceras på www.nordicprofilefaironline.com.

 

PWA består av 50 stycken medlemsföretag, främst distributörer inom produktmedia-branschen, som arbetar med produkter avsedda att stärka slutkundernas varumärken och varumärkesprofiler. En komplett medlemslista finns på www.pwa.se.

 

 

För mer information, kontakta:

Maria Olsson, PWA

[email protected]

+46 (0)70 563 85 15