60plus Market – ny söktjänst för Sveriges seniorer
60plus Market – ny söktjänst för Sveriges seniorer

Nu lanserar vi en helt ny söktjänst på nätet för seniorer – 60plus Market! Idag kan det vara svårt och tidskrävande att hitta verksamheter, varor, tjänster, kontakter som intresserar senioren på internet, så vi vill nu samla detta enkelt på ett ställe. Man kan säga att 60plus Market fungerar som ett digitalt skyltfönster för senioren.

 

På 60plus Market kan man söka under respektive bransch och verksamhet. Resultatet presenteras i en lättöverskådlig lista som man enkelt klickar vidare från. Här presenterar sig även företagen personligt med film, text, bilder och man kan få en överblick på dess sociala medieflöden i Instagram och Facebook, få erbjudanden, se kontaktuppgifter mm.

 

Sedan tidigare driver 60plus Gruppen i Sverige AB 60plus Mässan och idén till 60plus Market uppkom när Corona slog klorna i landet och vårt företag och bransch specifikt.

 

“Som ni förstår har detta drabbat oss hårt och vi har tvingats att tänka helt nytt! Behovet att nå varandra finns dock i högsta grad fortfarande kvar och söktjänsten 60plus Market ska nu hjälpa till att koppla ihop senioren med företag/ verksamheter online på ett tydligt och lättöverskådligt sätt” säger Laila Ers Nilsson, VD på 60plus Gruppen.

 

Relaterade länkar

 

För mer information, kontakta:

Laila Ers Nilsson, VD

[email protected]

070-7566672