VA Tour Sweden flyttar fram till november 2021
VA Tour Sweden flyttar fram till november 2021

Nu står det klart att Sveriges största turnerande VA-mässa och den största mötesplatsen för vatteninfra inte kommer att kunna arrangeras i januari 2021 som planerat, utan Touren flyttas fram till november 2021. Arrangörerna ser nu på olika möjligheter för att skapa någon form av digital VA Tour Sweden under årets första kvartal som ett komplement till turnén.

 

– Vi har in i det sista hoppats på att regeringens förbud mot evenemang för fler än 50 personer skulle hävas och att vi skulle få arrangera en anpassad och säker turné, men nu tvingas vi skjuta på datumet och kommer åter i november 2021, säger Björn Delin, VD på BraMässor som tillsammans med VVS-Fabrikanternas Råd arrangerar VA Tour Sweden.

 

– Det finns ett uppdämt behov i branschen av att få träffas och göra affärer, men självklart kommer vi att följa utvecklingen och myndigheternas rekommendationer noggrant, fortsätter Björn Delin.

 

Som tidigare erbjuds en komplett utställning med de senaste och bästa VA-produkterna och lösningarna, ett fullmatat seminarieprogram med mängder av best practice-presentationer.

 

Turnén 2021 blir den fjärde i raden sedan 2015. 2 500 personer deltog på den senaste VA Tour Sweden i Piteå, Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping i januari-februari 2019.

 

Källa: Mynewsdesk