Hallå där, Anna Borgslycka på CyberKids Expo 16-17 maj
Hallå där, Anna Borgslycka på CyberKids Expo 16-17 maj

…Anna Borgslycka på Borgslycka Promotion, som den 16-17 maj 2020 arrangerar Sveriges häftigaste virtuella barnmässa, CyberKids Expo.

 

Varför en digital barnmässa nu?
– I dessa tider är det tufft för den fysiska event- och mässbranschen. Samtidigt behöver både utställare och besökare aktivera sig och kunna mötas under ett och samma tak. Det märks att omställningen måste gå fort. Jag har lyckats skapa detta event på bara några få veckor! Och jag har gjort det tillsammans med suveräna kollegor, leverantörer, partners och utställare

 

Vem vänder sig mässan till?
– Mässan, som genomförs 16-17 maj, är helt gratis för besökarna och vi riktar oss till barnfamiljer i hela Sverige som har barn i åldrarna 0-12 år. Här träffas man som på en mässa, men hemifrån!

 

Vad händer på mässan då? Några höjdpunkter?
– Vi bjuder in Sveriges barnfamiljer till ett helt nytt koncept, där de kan interagera med både utställare och föreläsare! Dessutom kommer Norrköpings kommun att visa besökarna hur mycket vi har att erbjuda här (när möjlighet finns att göra det på ett säkert sätt förstås), och tillsammans med Kolmårdens Djurpark sänder vi teatern ”Bamse och den hemliga kistan”. Det blir även en föreläsning med Swedbank där experterna Arturo och Tove ger sina bästa tips på hur du kan prata pengar med barn, liveintervju och uppträdande med Dolly Style samt magikerskola med en av Sveriges främsta magiker – Caroline Ravn!

 

– Utöver detta, inte minst, ett härligt taggat gäng utställare med riktigt bra erbjudanden och information!

 

Vad vill du hälsa alla som läser detta och som planerar att besöka mässan?
– Förboka din gratisbiljett redan nu! Och glöm inte att gilla/dela/visa att du kommer på eventet, så att alla i ditt nätverk också får möjlighet att besöka mässan. Foodora bjuder också alla deras nya medlemmar på en voucher värde 100 kr, så då kan man som besökare både gå på mässa och äta gott!

 

CyberKids Expo arrangeras 16-17 maj kl 10.00-17.00 men du kan redan nu registrera dig som besökare kostnadsfritt på www.cyberkidsexpo.se. I samarbete med mässan bjuder Foodora dessutom på en värdecheck till dig som förbokar din gratisbiljett. Checken har ett värde på 100 kr och är giltig för nya kunder på första beställningen (gäller ej gamla Onlinepizzakunder).