Arrangera din mässa virtuellt
Arrangera din mässa virtuellt

I tider av smittspridning och fysiska mötesförbud erbjuder vi nu dig som mässarrangör en unik ONLINE-baserad 3D-plattform framtagen för att du ska kunna fortsätta att arrangera dina mässor och ge dina utställare möjligheten att presentera sina senaste produkter, tjänster, trender och kunskaper för sin värdefulla kundkrets.

 

Vad är en virtuell mässa?

En virtuell mässa är en mässa där interaktion mellan utställare och besökare sker online med hjälp av chattfunktioner och webbinarier (online-baserade seminarier), antingen inspelade eller live. Den virtuella mässan är inte knuten till någon fysisk plats och kan därför arrangeras, ställas ut på och besökas varhelst ifrån; i hemmet, på kontoret eller i hängmattan.

 

Fördelarna är många – möjligheterna oändliga

 

Eftersom all hantering sker via en tillgänglig dator eller smartphone, minimerar både arrangör och utställare annars dyra material-, rese- och logikostnader. Att reducera transportkostnaderna gynnar inte bara ekonomin och plånboken – utan är även klimatsmart och bra för miljön. Trots nedbantade utgiftsposter möjliggör denna virtuella plattform att fler möten och relationer kan byggas oavsett geografisk hemvist.

 

Vill du veta mer?

 

Välkommen att boka en kostnadsfri introduktion till virtuella mässor här!

För mer information, kontakta:

Alla Mässor

[email protected]