Succén 60plus Mässan åter till Karlstad 19-20 feb 2020
Succén 60plus Mässan åter till Karlstad 19-20 feb 2020

För andra året kommer nu populära 60plus Mässan tillbaka till Värmland och slår upp portarna i Karlstad Innebandyarena (Tingvallahallarna) 19-20 februari. Vi laddar för två fullspäckade och intensiva dagar där över 70 spännande utställare inom olika branscher, främst från länet, möter upp glada och intresserade seniorer i sina bästa år. Förra året besökte 4000 seniorer mässan och I år har vi växt och genomförs i två hallar.

 

Senioren viktig målgrupp

 

“Fler och fler branscher har insett hur viktig senioren är för deras verksamhet och de kommer visa upp sig och möta nya kontakter på mässan. Men det finns fortfarande många branscher som behöver vakna upp och inse att dagens senior är både aktiv, medveten, intresserad och köpstark. Utan senioren stannar Sverige!” säger Laila Fridh, mässarrangör och VD

 

60plus Mässan är det stora mässeventet för länets invånare och långt ifrån en traditionell seniormässa. “Det är roligt att detta evenemang för alla kring 60 år och uppåt blev så uppskattat förra året. Dagens seniorer vill uppleva saker och förverkliga drömmar. 60plus Mässan är en bra träffpunkt där spännande utbud inom olika intresseområden och branscher finns under samma tak” fortsätter Laila Fridh.

 

Vårt mål är att mässan i Värmland ska växa ytterligare och utvecklas till att bli den viktigaste träffpunkten där man hittar allt som erbjuds vad gäller lokal service, företagande och organisationer mm, främst i den egna regionen/kommunen.

 

Två dagar som varvas med mängder av utställare, aktiviteter och seminarier

 

Ett besök på 60plus Mässan innebär två roliga dagar fulla med aktiviteter, spännande utställare, 23 intressanta seminarier med kända och omtyckta talare, tävlingar mm. Utställarna medverkar på 60plus Mässan under teman som bl. a resor, mat, hälsa, friskvård & träning, elektronik, tv & telefoni, boende, motor, juridik, service, inredning & möbler mm. mm.

 

Drop-in till Scenen. Några tips på vad som händer. Välkomna!

– Ann Westin, sveriges bästa kvinnliga komiker kör standup
– Jan Mosander, författare och journalist berättar om sina minnen som korrespondent i Tyskland.
– “Abba-fotografen” Anders Hanser visar bilder “Från ABBA till Serengeti”
​- Gratis makeup och hårstyling (20/2)
​- Dansuppvisning/Prova på med DK Rocksulan
​- Konstutställning Vårsalong med Galleri Mats Bergman

 

Restaurang och café finns på arenan.

 

Öppettider kl. 10.00-16.00 båda dagarna. Entré 60 kr (2-dagarsbiljett 100:-) Programmet finns på www.60plusmassan.se

För mer information, kontakta:

Laila Fridh

[email protected]

070-7566672