Mässor november 2019 – Här är höjdpunkterna
mässor november 2019

Mässor november 2019 – Här är höjdpunkterna

Det svenska mässklimatet är fortsatt hett och november är ett tydligt bevis för det. Nära 80 mässor ska betas av – från norr till söder, väst till öst och allt däremellan. Traditionsenligt har vi tagit fram några evenemang som sticker ut lite extra. Enjoy!

 

 

1-2/11

sälenmässan

Sälenmässan

Med utställare inom hus, hem och fritid – med allt från värmepumpar, badtunnor till inredning – är Sälenmässan en mässa för hela familjen. Träffa och lyssna på ”Snickar” Björn Christiernsson , känd från bl.a. Äntligen Hemma som kommer med många tips o trix för ditt hus eller stuga. Barnaktiviteter, ansiktsmålning mm. Yoga. Trubadurunderhållning mm.

 

 

 

2-3/11

vegovision stockholm

Vegovision

Vegovision anordnas varje år i flera städer runtom i landet och nu har turen kommit till Stockholm. Här hittar du allt från skor till mat och alltid de senaste inom vego och du kan prova en mängd olika produkter och även köpa det mesta till förmånliga mässpriser.

 

 

5-7/11

Seniormässan i Luleå

Seniormässan i Luleå bjuder på inspiration och ny energi till ett aktivare och roligare liv. Detta tack vare dels alla prova på-aktiviteter och intressanta föredrag som man arrangerar, dels de utställande företagen inom områdena Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur som medverkar.

 

 

 

6/11

Större Möten & Event

På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinatonsbolag som har kapacitet för många deltagare. Eventet är kostnadsfritt för dig som besökare men förhandsanmälan krävs och görs via https://www.actionfairs.se/massor-events/storre-moten-event/

 

 

6-8/11

Svenska Deckarfestivalen

Svenska Deckarfestivalen är en fullspäckad bokmässa som tar ett helhetsgrepp kring det svenska deckarundret. I dagarna tre bjuder man därför in till spännande möten mellan författare – flera av landets främsta – läsare och lyssnare.

 

 

 

8-10/11

sthlm food & wine stockholmsmässan

Sthlm Food & Wine

Är du intresserad av nya smakupplevelser? Vill du lära dig mer om hur man kombinerar vin med mat? Eller vill du helt enkelt bara ha en trevlig stund med nära vänner? Då är Sthlm Food & Wine den perfekta platsen för dig. Här samlas nämligen ca 250 utställare och 30 000 besökare.

 

 

 

8-10/11

Allt för Hälsan

Allt för Hälsan på Stockholmsmässan är Nordens främsta hälsomässa för dig som vill få inspiration till ett hälsosamt liv eller bara upprätthålla det. På plats träffar du framstående profiler, kunniga experter och spännande utställare.

 

 

 

 

9-10/11

bostad mässa örebro conventum

Bostad

Bostad är mässan som rymmer allt som har med ditt hem att göra. Här upptäcker du heminredningsdetaljer, trender, tar del av föreläsningar och strosar runt bland de närmare 100 utställarna. Mässan lockar årligen ca 3 500 besökare och har utvecklats till en naturlig mötesplats där du omfamnar kunskap och inspiration till ditt hem.

 

 

 

 

9/11

Örebrewfest

Örebrewfest Örebros renodlade ölmässa. Här finns något för allas smaklökar och möjligheter till att lära sig något nytt. Oavsett om du är ny på området eller redan är rik på kunskap.

 

 

 

 

13-14/11

Nordic Organic Food Fair

Nordic Organic Food Fair Nordens enda fackmässa för certifierad ekologisk mat och dryck. Med fokus på hållbarhet lockar mässan över 5000 besökare och 500 företag. Nytt för 2019 års mässa är ett dedikerat område för ekologiska och naturliga viner, öl och sprit! Mässan äger rum parallellt med Eco Life Scandinavia.

 

 

 

19/11

meeting xpress uppsala

Meeting X-press Göteborg

Meeting X-press Göteborg är ett tidseffektivt och affärsdrivande koncept som ger dig som köper möten och konferenser en unik möjlighet att gå på djupet med framtida mötesleverantörer. Kostnadsfritt event men förhandsanmälan är nödvändig då det finns ett begränsat antal platser: https://www.actionfairs.se/massor-events/meeting-x-press-goteborg/

Meeting X-press arrangeras även i Stockholm 22/11.

 

 

 

 

21-24/11

Skånejul

Julmässan Skånejul är en genuin julmässa med utställare inom mat, delikatesser, hemslöjd, hantverk och andra dekorativa produkter. Mässan lockar varje år cirka 10 000 nyfikna besökare.

 

 

 

 

27-28/11

60plus mässan västerås

60plus Mässan Västerås

Dags igen för Västmanlands största och populära seniormässa 60plus Mässan i Västerås i Bombardier Arena. 100 utställare inom branscher som ex. Hälsa & Hobby, Hem & Nöjen, Mode & Skönhet, Vård & Omsorg, Turism & Resor, Sport & Fritid. 20 föredrag, vinprovning, modevisning, gratis makeup och hårstyling, prova-på, underhållning med mera.

 

 

 

29/11-1/12

eCar Expo Göteborg

eCar Expo samlar huvuddelen av marknadens alla laddbara bilar under ett och samma tak, och kompletterar med det senaste i laddteknik och elförsörjning. Här får du som besökare en samlad bild av marknaden, och kan dessutom provköra flera av dagens elbilar. Dessutom finns en rad utställare med elektriska motorcyklar, elcyklar, skotrar och lekfordon på plats.

 

 

Se Mässor & Konferenser för en fullständig översikt över samtliga evenemang som arrangeras under november 2019