Caravan Stockholm 2020 inställd
Caravan Stockholm 2020 inställd

Caravan Stockholm, som skulle ha lockat Sveriges alla husvagns-, husbils, och campingintresserade till Kistamässan 13-16 februari 2020, meddelar i ett pressmeddelande att man ställer in. Mässan har arrangerats på Kistamässan sedan 2011.

 

Vi tackar för allt engagemang som Caravan Stockholm fått inför genomförandet som enligt plan skulle ske i februari 2020 på Kistamässan. Tyvärr måste vi meddela att Caravan Stockholm ställs in.

 

Vi tycker det är väldigt tråkigt att behöva ställa in, men vi är måna om att våra mässor och event håller en hög nivå och ställer hellre in är att leverera något som inte uppnår förväntningarna och absolut bästa kvalitet.
Vi kommer nu att göra en utvärdering och se över konceptet. Vi kommer att återkomma om vi ser att det finns en möjlighet att skapa den mötesplats som efterfrågas i en bransch som just nu är inne i en förändring som vi vill tillgodose och tillmötesgå.

 

Vi vill att Caravan Stockholm ska vara den självklara mötesplatsen för dig som har ett intresse för husbil, husvagn och camping, vare sig det är ett nyvunnet intresse till en livsstil sedan många år. Caravan Stockholm ska vara en helhetsupplevelse med allt från experttips till inspiration för det mobila livet! Vi återkommer när vi vet att det är det vi kan erbjuda. Äventyret väntar runt hörnet!