60plus Mässan Västerås 27-28 november – Västmanlands största mötesplats för aktiva seniorer

  • Alla Mässor
  • Senior
  • 60plus Mässan Västerås 27-28 november – Västmanlands största mötesplats för aktiva seniorer60plus Mässan Västerås 27-28 november – Västmanlands största mötesplats för aktiva seniorer

För nionde året är det dags igen för 60plus Mässan att slå upp portarna i Västmanland/Västerås och Bombardier Arena 27-28  november. Det blir två roliga och intensiva dagar med 90 utställare och 4500 besökare i sina bästa år.

 

“Fler och fler branscher har insett hur viktig senioren är för deras verksamhet och de kommer visa upp sig för att möta nya kontakter på mässan. Men det finns fortfarande många verksamheter som behöver vakna upp och inse att dagens senior är både aktiv, medveten, intresserad och köpstark. Utan senioren stannar Sverige!” säger Laila Fridh, mässarrangör och VD.

 

60plus Mässan är det stora mässeventet för länets invånare och långt ifrån en traditionell seniormässa. Det är en mötesplats där spännande utbud inom olika intresseområden och branscher finns samlade under samma tak.

 

Två dagar med 90 utställare som varvas med aktiviteter och 25 föredrag

 

Ett besök på 60plus Mässan innebär två roliga dagar fulla med aktiviteter, spännande utställare, intressanta föredrag med kända och omtyckta talare, tävlingar mm. Utställarna representerar bl. a resor, hälsa, friskvård & träning, teknik, bygg, mode & skönhet, boende, motor, bank & försäkring, juridik, RUT-tjänster, kursverksamheter, politiska partier, föreningar, kommun & landsting mm. För dig som är modeintresserad blir det modevisning med säsongens mode. Även i år bjuder vi på gratis styling inom make-up samt hud-och hårvård.

 

Årets scenprogram är både inspirerande och roligt – med allt från utställarnas egna talare till kända profiler

 

25 föredrag. Här ett axplock:

 

– “Mitt liv i konsten” – Claes Moser, konstexpert, känd från SVT Antikrundan
– “Balans i magen, balans i livet” – Sofia Antonsson, dietist och magexpert om vikten av att hålla sig väl med tarmbakterierna genom hela livet
​-  “Träna för livet” – Pamela Andersson, journalist och ambassadör för 1,6 miljonerklubben. Pamela som under många år kämpat mot sin hjärntumör samtidigt som hon inspirerat och varit en förebild för många människor.
​- ”ABBA-fotografen” Anders Hanser visar bilder och berättar om sitt liv som fotograf
​- Modevisning med Sigma Fashion som visar säsongens fräscha mode

 

Dessa och andra spännande föredrag från våra utställare blir det på scenen under hela mässdagarna. Hela scenprogrammet hittar du här.

 

Dessutom:

 

​- Gratis styling – passa på att få gratis makeup, hårstyling och hudanalys (Praktiska Gymnasiet)
​​- Prova på bugg! – Buggskola med Ena Bugg & Swing
​​- Olivoljeskola – lär dig mer om olika olivoljor

 

Café och restaurang finns på mässan.

 

Öppettider kl. 10.00-16.00 båda dagarna.

Entré 60 kr (kort/kontant).

www.60plusmassan.se

För mer information, kontakta:

Laila Fridh & Pia Brunell, arrangör

[email protected]

070-7566672