Succén 60plus Mässan åter till Gävle 24-25 september
60plus mässan

Succén 60plus Mässan åter till Gävle 24-25 september

För fjärde året kommer nu populära 60plus Mässan tillbaka och slår upp portarna i Gävle/Gavlerinken 24-25 september. Vi laddar för två fullspäckade och intensiva dagar där 85 spännande utställare inom olika branscher, främst från länet, möter upp intresserade seniorer i sina bästa år.

 

Senioren viktig målgrupp

 

– Fler och fler branscher har insett hur viktig senioren är för deras verksamhet och de kommer visa upp sig för att möta nya kontakter på mässan. Men det finns fortfarande många branscher som behöver vakna upp och inse att dagens senior är både aktiv, medveten, intresserad och köpstark. Utan senioren stannar Sverige!” säger Laila Fridh, mässarrangör och VD.

 

60plus Mässan är det stora eventet för länets invånare och långt ifrån en traditionell seniormässa.

 

– Det är roligt att detta evenemang för alla kring 60 år och uppåt är så uppskattat och växer för varje år. Dagens seniorer vill uppleva och förverkliga drömmar och då är 60plus Mässan bästa träffpunkten där allt spännande utbud inom olika intresseområden och branscher finns samlade under samma tak” fortsätter Laila Fridh.

 

Årets mässa är störst hittills med 85 utställare. Sedan premiären 2016 i Gävle har det blivit en viktig plattform för länets företag/verksamheter att stifta nya kontakter med intresserade seniorer i en trevlig miljö.

 

Två dagar som varvas med 85 utställare, aktiviteter och 20 seminarier

 

Ett besök på 60plus Mässan innebär två roliga dagar fulla med aktiviteter, spännande utställare, intressanta seminarier med kända och omtyckta talare, tävlingar mm. Utställarna medverkar på 60plus Mässan under alla möjliga teman som intresserar en mogen publik.

 

Drop-in till Scenen. Några tips på vad som händer. Välkomna!

 

– Inspirerande föredrag med bl.a Lili Öst livsstilscoach ”Byt dina tankar och höj din livskvalitet”
– Musikalisk standup med komikern Johan Östling från ”Hela Sverige bakar”
– Vinexperten Gunilla Hultgren Karell tipsar om Champagne & bubbel
– ”ABBA-fotografen” Anders Hanser visar bilder och berättar
– Modevisning med Modebutiken Agnes Skutskär som visar höstens dammode
– Gratis skönhetsstyling Passa på att få gratis makeup, hårstyling och manikyr (RealGymnasiet)
– Vinsmart håller Drop-in vinprovning ”Lär dig kombinera mat med rätt vin”

 

Restaurang och café finns på arenan.

 

Datum: 24-25 september 2019
Plats: Gavlerinken Arena, Gavlehovsvägen 13
Öppettider: kl. 10.00-16.00 båda dagarna
Entré: 60 kr (kort/kontant).

 

Program med tider finns på www.60plusmassan.se

För mer information, kontakta:

Laila Fridh & Pia Brunell, arrangör

[email protected]

070-7566672