Mässor oktober 2019 – Här är höjdpunkterna
mässor oktober 2019

Mässor oktober 2019 – Här är höjdpunkterna

Oktober månad är inte bara årets längsta. Det är även månaden då flest mässor arrangeras. Fler än 100 stycken ryms under de 31 dagarna och med allt från science fiction, champagne och choklad till kranar och rengöring, bjuder oktober garanterat på någonting för alla. Här listar vi några av höjdpunkterna!

 

5-6/10

SciFiWorld

Sci-fi-mässan i Helsingborg innehåller allt inom film, spel & sci-fi och lockar årligen skådespelare och utställare från hela världen.

 

 

5/10

Sparkling Göteborg

Årets mest sprakande mässa med tydligt fokus på champagne, cava och andra mousserande viner. Och man erbjuder dessutom förstklassiga delikatesser som passar utmärkt till.

 

 

 

10-13/10

Bak & Chokladfestivalen

Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan fokuserar på det söta och nästan förbjudet goda i livet. Här trängs praliner med bakverk och allt annat som hör kakbordet till.

 

 

 

10-11/10

näringslivsdagen karlskrona 10-11 oktober 2019

Näringslivsdagen

Näringslivsdagen i Karlskrona arrangeras av KFH och Karlskrona kommun och i samverkan med Swedbank, Sigma, Michano och Albinson & Sjöberg.  Närmare 100 utställare och ca 3 700 personer träffas på här på NKT Arena Karlskrona 10-11 oktober som i år firar 15-årsjubileum! Fri Parkering.

 

 

 

11-12/10

Korvfestivalen

11-12 oktober är det premiär för Korvfestivalen, som redan är en etablerad mötesplats i Stockholm, i Göteborg. Ta del av korvutbudet från ett stort antal utställande producenter, både svenska och utländska, intressanta föreläsningar, korvprovningar, korvkurser och mycket mer.

 

 

 

16-17/10

clean & facility örebro

Clean & Facility

Clean & Facility är branschmässan för dig som arbetar med rengöring och hygien. Mötesplatsen som lyfter branschens viktiga frågor och ger dig inspiration och kunskap. Här samlas ledande leverantörer, driftiga entreprenörer tillsammans med inköpare, upphandlare och lokalvårdare. Dessutom erbjuder man drop in-seminarier med ett varierat kostnadsfritt seminarieprogram som ger dig möjlighet till inspiration och fortbildning. Och på mässgolvet presenteras det mesta som är värt att se och lära om nya produkter och innovationer inom städmaskiner, rengöringsprodukter, städning, arbetskläder, städredskap, administrativa system och allt annat som krävs för professionell rengöring, städning och fönsterputs!

 

 

 

18-19/10

nolia beer

Nolia Beer

Nolia Beer är en smakmässa för ölfantaster, nyfikna, livsnjutare och provsmakare. Här finns bryggerier, matutställare och andra drycker som whisky, champagne, vin, gin, rom, cider, must, mjöd m.m. På denna provsmakningsmässa arrangerar man även ett flertal olika provningar och öltävling för ölutställarna.

 

 

 

23-24/10

60plus mässan falun

60plus Mässan Falun

Dags igen för Dalarnas största populära seniormässa 60plus Mässan i Falun, Lugnet Arena. Över 70 utställare inom branscher som ex. Hälsa & Hobby, Hem & Nöjen, Mode & Skönhet, Vård & Omsorg, Turism & Resor, Sport & Fritid. 25 föredrag, modevisning, gratis makeup och hårstyling, prova-på, underhållning med mera. Vi lovar dig två fullspäckade dagar.

 

 

 

23/10

meeting xpress uppsala

Meeting Xpress Uppsala

Meeting X-press i Uppsala är ett business-speedmeeting-event, som är glatt och seriöst på en och samma gång. Eventet är ingen traditionell mässa utan ett event med färre medverkande mötesföretag och inbjudna besökare. Du kommer att få några minuter till bords med samtliga medverkande mötesaktörer. Här erbjuds du fantastiska möjligheter att ställa frågor och få inspiration inför era kommande konferenser och aktiviteter. Vi bjuder alla besökare på en god frukost med brunch-känsla.

 

 

 

23-24/10

krandagarna

Krandagarna

Krandagarna är ett årligt återkommande arrangemang och en mötesplats för krananvändare där erfarenheter byts, funderingar ventileras och där du knyter värdefulla kontakter. Detta gör evenemanget till årets självklara höjdpunkt för alla lyftintresserade och krananvändare!

 

 

24-25/10

kraftvärmedagarna

Kraftvärmedagarna

 

På Kraftvärmedagarna tar du del av de mest intressanta föreläsningarna, de senaste nyheterna och den bästa stämningen som branschen kan erbjuda. Kraftvärme är seminariet för dig som arbetar på värmeverk och kraftvärmeverk – som brukare, entreprenör eller tillverkare av trycksatta anordningar. Seminariet är en naturlig mötesplats där du får möjlighet att utbyta erfarenheter, ventilera funderingar och knyta värdefulla kontakter.

 

 

25-26/10

inkskövde

InkSkövde Tatueringsmässa

Andra upplagan av InkSkövde Tatueringsmässa! På mässan träffar du fler än 50 st professionella tatuerare från hela världen och du kommer att få möjlighet att tatuera dig på plats. Under helgen kan du också handla kläder i Commmerce, köpa och titta på konst & hantverk som skapas under mässan, skaffa en piercing, m.m, umgås med vänner i baren och en hel del annat skoj helt enkelt.

 

 

26-27/10

yoga games malmö

Yoga Games Hälsomässa

Hälsomässan Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse av yoga, meditation och hälsosam livsstil. Totalt ställer ca 40 st företag ut på Yoga Games Hälsomässa. Alla med gemensamt mål om ett härligare och mer hälsosamt liv. Många företag passar på att visa nya produkter och kollektioner som säljs med fina erbjudanden.

 

 

 

Se Mässor & Konferenser för en fullständig översikt över samtliga evenemang som arrangeras under oktober 2019