Mässor september 2019 – Här är höjdpunkterna
mässor september 2019

Mässor september 2019 – Här är höjdpunkterna

September 2019 bjuder på en minst sagt stor variation av mässor då allt från fastighetsmässor och dryckesmässor till trädgårdsmässor och bokmässor finns representerade. Vi har valt ut några av höjdpunkterna av de närmare 80 mässorna som arrangeras runt om i landet.

 

4-5/9

Fastighetsmässan Göteborg

På Fastighetsmässan Göteborg, på Åbymässan, träffar du de mest inflytelserika fastighetsaktörerna från hela Sverige inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö och digitalisering. Fri entré via evenemangets hemsida.

På Trädgårdsdagen i Enköping träffar du utställare, lyssnar på föreläsningar och köper diverse gröna produkter. Mässan lockar årligen cirka 15 000 besökare vilket gör den till ett av Enköpings största och mest populära arrangemang.

 

12-14/9

Entreprenad Live

Entreprenad Live är höstens stora, regionala mässa för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen.

 

13-15/9

Kalmar Tatueringsmässa

På Kalmar Tatueringsmässa träffar du tatuerare från hela Sverige, deltar i tävlingar och lyssnar till livemusik.

 

13-15/9

Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm är mötesplatsen  där du upplever aktiviteter inspirerade från TV & film, träffar aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer.

 

13-14/9

Falkenberg Öl & Whisky

Hallands största dryckesmässa! Här har du möjlighet att provsmaka allt från öl och whisky till vin, rom, gin, vodka och delikatesser.

 

14-15/9

Köpa Hus Utomlands

På fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands träffar du agenter, fastighetsmäklare och byggmästare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till svenska köpare. Dessutom bjuder man på kostnadsfria seminarier.

 

14-15/9

Sweden Outdoor Festival

Sweden Outdoor Festival är helgen för den aktive och nyfikne med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar, mat och mycket mer.

 

21/9

MeWoman

Under en heldag samlar MeWoman ett stort utbud av produkter, tjänster och information kring allt som berör kvinnan – oavsett ålder.

 

21/9

Angereds Bokmässa

Angereds Bokmässa riktar strålkastarljuset bort från stadskärnan och mot skrivande personer – både i Angered och i andra förorter.

 

24-25/9

60plus mässan gävle

60plus Mässan Gävle

Gävles stora, populära seniormässa lockar 80 utställare inom branscher som ex. Hälsa & Hobby, Hem & Nöjen, Mode & Skönhet, Vård & Omsorg, Turism & Resor, Sport & Fritid. 20 seminarier, vinprovning, modevisning, gratis makeup, manikyr och hårstyling, prova-på, underhållning med mera.

 

24-26/9

Elmia Garden

Elmia Garden är norra Europas viktigaste branschmässa och mötesplats för dig inom den gröna näringen, där du får möjlighet att nätverka och knyta nya kontakter samt ta del av nyheter och trender.

 

26-29/9

Bokmässan

Bokmässan på Svenska Mässan i Göteborg är den mest självklara mötesplatsen för bok- och biblioteksbranschen. Och även för alla oss vanliga som tycker om att läsa. Oavsett om du föredrar deckare, nyheter eller tidskrifter. Årets övergripande teman på Bokmässan är Sydkorea, Jämställdhet och Medievetenhet.

 

28/9

Stora Skivmässan

Enorm skivmässa i Stockholm med besökare och utställare från hela världen.

 

28-29/9

hälsomässan i rättvik

Hälsomässan i Rättvik

Hälsomässan i Rättvik välkomnar dig till en helg fylld med kreativa aktiviteter, föreläsningar, workshops, seanser och meditationer. Här kan du även prova healing, massage, handläsning, vedic art, autoskrift, aurafoto, tarot, andlig vägledning, djurkommunikation, allergibehandling m.m.

 

29/9

bröllopsmässa margretetorp

Bröllopsmässa

Bröllopsmässan på idylliska Margreterorps Gästgifveri är en genuin och mysig bröllopsmässa med personlig omtanke där ni får möjlighet att möta en mängd olika leverantörer som kan förgylla ert bröllop. Mässan ramas in av ett inspirerande mässprogram, allt för att ni ska få idéer och tips på hur ni skapar ert drömbröllop!

 

28-29/9

Södra Dalarnas Jakt-, Fiske-, & Fritidsmässa

Södra Dalarnas Jakt, Fiske & Fritidsmässa är Dalarnas alldeles egen mässa inom temana jakt, fiske, fritid, motor, skog, hund och mat. Här botaniserar du bland vapen, skytte, fiskeutrustning, båtar, bilar, hundar, fyrhjulingar, friluftskläder och dylikt för hela familjen.