Besök Mirakelmässan i Östersund den 15-16 juni
Besök Mirakelmässan i Östersund den 15-16 juni

Mässarrangören ZEURORA öppnar nu även Mirakelmässan i Östersund. Hälsomässan med välbefinnande på alla plan. Bland de svenska och internationella utställarna som kommer hittar man kända medium från TV, många terapeuter, olika behandlingar och försäljning av produkter. I flera föreläsningssalar kommer det hållas föreläsningar om många spännande ämnen samt storseanser.

 

– Vi väntar 55-60 olika utställare, och vi riktar oss till alla som är intresserade av helhetshälsa och andlighet. Det är en jättefin mötesplats för både utställare och besökare att finna inspiration, öka sin livskvalitet och knyta nya kontakter. Det är ofta skratt, glädje och högt i tak under mässdagarna, säger mässarrangör ZEURORA.

 

Mirakelmässan hålls i Jamtli Exercishall som ligger centralt i Östersund, bara fyra minuter med bil från centrum. I en stor lokal med högt i tak och fint ljusinsläpp kommer det att hållas storseanser med kända medier som Vendela Cederholm (från TV-programmet Det Okända?, Anna Stomsi (känd från TV Svenska Medium), Ellinor Martinsson, Alexander Hoffman Lauritsen m.fl.

 

Andra som kommer är ”Kloka Gubben från Gotland” Jan Franzén samt Adrianne Green från England som håller föreläsning om The Balance Procedure och kommer även utbilda terepeuter i ämnet i Sverige framöver. Bland de mer internationella meriterade gästerna syns norske Dr. Henning Hai Lee Yang som av BBC utsetts till ”Världens bästa spåman”.

 

Det man finner mer på mässan är äkta kristaller och stenar, smycken, chakradans, aurafotografering, numerologi, attraktionslagen, energimålningar, hennatatueringar, skönhetsbehandlingar, tarotkortlekar, coaching, böcker, klangskålar, barnkläder, yogakläder samt private mediala konsultationer och så mycket mer!

 

Mässan har också en särskild barnhörna där barnen kan spela spel och pyssla, vilket är praktiskt och skönt för barnfamiljer. Eco-caféet i Östersund erbjuder fantastiskt god lunch och fika m.m. med inriktning på raw food, glutenfritt och vegetariskt/veganskt. Under själva mässan kommer en spännande tipsrunda ordnas med fina vinster, och besökare får även gåvor såsom CD-skivor med sångerskan Malou Berg och tidningar som Inspire, Free och Nära kommer deras ut gratis.

 

– Vi är inte bara mässarrangör utan vi ser att vi har en möjlighet att göra gott här i världen, genom att hjälpa människor att må bättre och skapa denna mötesplats genom att sammanföra människor med inspiration och glädje. Vi stödjer och informerar om BRIS, Hjärt-Lungfonden och har också ett insamlingsprojekt där vi samlar in pengar till stöd för utsatta barn och familjer i Gambia i samarbete med en av våra utställare, säger mässarrangör ZEURORA avslutningsvis.

 

För mer information:

ZEURORA, mässarrangör

[email protected]

0700-587700

www.mirakelmässan.se

Förköp biljetter på www.tickster.com