Trädgård, maskin, jakt och motion – här är ett axplock av mässhöjdpunkterna i maj!
xplore outdoor 2020 stockholmsmässan

Trädgård, maskin, jakt och motion – här är ett axplock av mässhöjdpunkterna i maj!

Mässor som främjar det aktiva livet utomhus är den typen av mässor som dominerar maj månad. Friluftsmässor och trädgårdsmässor där bland annat jakt, fiske och trädgårdsskötsel behandlas extra varsamt är vanliga inslag under månaden, men även en retrospelmässa, Nordens största maskinmässa och en trettioårig skärgårdsmässa finns med i utbudet.


Retrospelsmässan – 3-5 maj, Göteborg

På Retrospelsmässan har du som besökare möjlighet att prova så mycket som möjligt som har släppts i spelväg mellan 1970-talet och 2000-talet.

 

Outdoor Live – 10-11 maj, Stockholm
Här ger utställare, föreläsare och samarbetspartners inspiration, upplevelser och kunskap. På Outdoor Live fins något för alla, oavsett om du är inbiten eller bara nyfiken på konceptet outdoor.

 

Byggnadsvård & Trädgård – 10 – 12 maj, Stockholm
Träffa utställare, inspireras till att förverkliga dina projekt och drömmar och delta i workshops och seminarier om värdet av att bevara gamla byggnader och ting. Mässan arrangeras parallellt med Dryck & Delikatess.

 

Österlen Garden Show – 11 – 12 maj, Lunnarp
Lyssna till spännande föredragshållare, få rådgivning, låt barnen delta i barnaktiviteter eller handla spännande odlings- och trädgårdsprodukter på Österlens egen trädgårdsmässa. Dessutom finns Björn Ranelid på plats som vigselförrättare.

 

Göteborgsvarvet Expo – 16 – 18 maj, Göteborg
Mässa i samband med Göteborgsvarvet där de senaste produkterna och upplevelserna står i centrum och där utställningar från branschens allra största varumärken varvas med nya och spännande aktörer.

 

MaskinExpo – 23 – 25 maj, Stockholm
Nordens största maskinmässa med de hetaste av årets nyheter inom hjullastare, grävmaskiner, liftar, plogar, klippare och bilar.

 

Swedish Game Fair – 24 – 26 maj, Vagnhärad
Jakt, hund och sportfiske står i centrum på omåttligt populära Swedish Game Fair på Tullgarns Slott.

 

Skärgårdsmässan – 24 – 26 maj, Stockholm
Skärgårdsmässan är ett givet besök för dig som vill upptäcka Stockholms unika skärgård och allt vad det innebär. I år firar man dessutom 30 år!

 

Elmia Game Fair – 30 maj – 1 juni, Jönköping
På Elmia Game Fair får du som besökare träffa utställare och även chansen att inspireras av välkända profiler på mässans olika scener. Det finns också flera skytte- och hundaktiviteter.

 

Utemässan i Lappland – 31 maj – 2 juni, Lycksele
Hund, jakt, fiske och friluftsliv är centrala inslag på Utemässan i Lappland. Här kan du ta del av de senaste nyheterna inom mässans områden och inte minst träffa likasinnade.

 

För fullständig lista över alla de mässor och konferenser som arrangeras under maj 2019, se vår utförliga eventkalender.