Mötesplats Västkusten
Mötesplats Västkusten

Möten i världsklass

Mötesplats Västkusten är ett inspirationsfyllt eftermiddagsevent där du träffar flertalet av Göteborgs och Västsveriges bästa konferens, mötesanläggningar och övriga mötesaktörer. Följ med på en upplevelseresa genom Bohuslän, Halland, Västergötland och staden Göteborg för att träffa en blandning pärlor från mellersta Sverige som på plats visar dig sina möjligheter till möten, events och aktiviteter, ger tips och svarar på frågor. Vi bjuder alla på lyxiga västkust tapas och gott att dricka.

 

Läs mer: www.actionfairs.se/massor-events/motesplats-vastkusten/

 

Datum 2 april 2020
Plats Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg
Tid 15:00 – 18:00

För mer information, kontakta:

Mässarrangör Action Fairs

[email protected]

08-568 790 30