Stranger Things-stjärna till Comic Con Göteborg
Stranger Things-stjärna till Comic Con Göteborg

Göteborg får finfrämmat den 11-12 maj, i samband med att Nordens största populärkulturella event Comic Con kommer till Åbymässan. Gaten Matarazzo, mest känd för sin roll i Netflix-succén Stranger Things, gästar Comic Con Göteborg under eventets båda dagar, där han kommer delta i frågepaneler, signera autografer och ta foton med besökarna.

 

     – Vi är väldigt glada över att kunna presentera ett välkänt namn som Gaten Matarazzo som vår första gäst till Comic Con Göteborg. Intresset för både tv-serien och dess karaktärer växer för varje säsong, och därför känns det extra kul att kunna erbjuda dess fans möjligheten att träffa Gaten, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Göteborg.

 

     Gaten Matarazzo inledde sin karriär på Broadway-scenen i rollen som Benjamin i Priscilla, Queen of the Desert och som Gavroche i Les Misérables. Hans stora genombrott skedde i samband med Netflix science-fictiondrama Stranger Things, där han spelar den populära karaktären Dustin Henderson. På Comic Con Göteborg kommer han att delta i dagliga frågepaneler, samt finnas tillgänglig för autografer och fotografering med sina fans.

 

Källa: MyNewsdesk

Läs mer från samma bransch

Läs mer intressanta pressmeddelanden från våra medlemmar här nedan