Årets största motorhändelse bjuder återigen på tre mässor under samma tak
logistics & automation stockholm

Årets största motorhändelse bjuder återigen på tre mässor under samma tak

Stockholm Motor Weekend är på allmän begäran flyttad från januari till sista helgen i mars.
Vi välkomnar också fritidsfordon till Stockholm Motor Weekend. Ett logiskt tillskott som vi tror kommer tillföra en ny, motorintresserad och kapitalstark grupp till mässorna. Dessutom ingår Bilar som Jobbar, den etablerade mötesplatsen för leverantörer och användare av lätta arbetsbilar.

 

Allt du behöver veta inom motor – under samma tak! 

 

Stockholm Lifestyle Motor Show är den moderna bilutställningen som visar nya personbilar i öppna, ljusa montrar. Dessutom tillkommer i år en utökad avdelning för tillbehör, special- och entusiastfordon, motorsport, historisk racing, bilklubbar och mycket, mycket mer. Det kommer att bli ett fullständigt eldorado för den motorintresserade.

 

På Bilar som jobbar är det breda utbudet av nya transportbilar anledningen till det starka intresset från inköpare från såväl storföretag som den enskilde hantverkaren. En annan stor och viktig del av Bilar som jobbar är de specialinredda fordonen från de ledande påbyggnadsföretagen.Lifestyle Motor Home har bytt koncept. Vi lanserar mässan som enbart fokuserar på inredda skåpbilar. De s.k. Plåtisarna får därmed sin första egna arena. Tillsammans med en rejäl tillbehörsavdelning kommer detta gå hand i hand med de övriga aktiviteterna under Stockholm Motor Weekend.

 

Träffa Press och Branschfolk under torsdagen den 28 mars

 

På torsdag morgon startar vi traditionsenligt med Presskonferens kl. 08.30
Bjud in pressen till er monter och se till att de som ni vill träffa kommer till mässan. Vi gör ett schema för pressen att följa för er som vill ha särskilda tider under torsdagen.

 

”Torsdagen har blivit lite av en inofficiell Trade-day” säger Peter Näsman, Stockholm Motor Weekends mässgeneral.
”Bjud in era återförsäljare till er monter och passa på att utnyttja möjligheten till möten eller ta en lunch tillsammans. Mässan har konferenslokaler i alla storlekar och vill ni erbjuda provkörning finns platser reserverade i garaget under Hall C”

 

BIL Sweden medverkar under Stockholm Motor Weekend 

 

Vi gläds åt att BIL Sweden kommer genomföra minst ett seminarium under torsdagen den 28 mars. Det kommer hållas i konferenslokalerna i Hall C, intill nybilsföretagen.

 

”Vi ser mötesplatsen som viktig för branschens budskap” säger Ulf Svensson på BIL Sweden. ”Seminarierna blir på torsdagen då mässan lockar mycket branschfolk och press” avslutar Ulf.

 

Stockholm Motor Weekend arrangeras 28-31 mars 2019 på Stockholmsmässan.

 

Källa