x

Nå ut med ditt
företags budskap
med allamassor.se

Registrering

Marknadsför ditt företag

Till registreringen

Vill du synas mer med ditt företag? Brukar ditt företag ställa ut på mässor? Tycker du att marknadsföring i regel är dyrt? - Om svaret är “ja” på minst en av frågorna så bör du rikta lite extra uppmärksamhet på följande inledning om varför du ska marknadsföra ditt företag på allamassor.se.


”Syns du inte – finns du inte”

Ska du ställa ut? - Ta då chansen och annonsera ut detta på nätets ledande guide över svenska mässor! Har ni dessutom ett mässerbjudande? - Publicera det och låt våra dryga 25 000 månatliga besökare ta del av era budskap! Kan det bli bättre? Det ligger i de flesta företags intresse att synas. Syns du inte – finns du inte, brukar det heta. Som registrerad företagsanvändare har ni nu chansen att synas lite mer. Oavsett om ni är aktuell som utställare eller inte, så kan ni alltid synas på allamassor.se. Därför ges ni även möjligheten att ladda upp era kampanjer direkt på allamassor.se och synliggöra dessa för hemsidans besökare, som uppgår till ca 900 per dag. - Glöm inte – det kostar ju ingenting!


Vad gör din verksamhet?

Låt våra dryga 25 000 månatliga besökare ta del av vad ni gör. Ni har kanske redan en rutin på att skicka pressmeddelanden? Har ni ett väl inarbetat mottagarsegment? – Det gör ingenting! Se istället denna tjänst som ett komplement och publicera era nyheter direkt på allamassor.se.


Varför är tjänsten kostnadsfri?

Alla Mässor är helt och hållet en annonsfinansierad sida. Vår ambition är att skapa Sveriges bästa mötesplats för folk som besöker och jobbar med mässor. Det ska vara en självklarhet att som utställare synas på sidan. Det ska vara en självklarhet att synas och dela med sig av sina evenemang och en självklarhet att bara finnas på allamassor.se.


Tjänsten inkluderar följande:

Profilsida

Fri publicering av pressmeddelanden och kampanjer

Publicering av mässerbjudanden


Obs! Kostnadsfritt - Ingen bindningstid - Ingen uppsägningstid!


Till registreringen

SENASTE NYTT
11.08.2018 - Pressmeddelande
07.06.2018 - Pressmeddelande
30.05.2018 - Pressmeddelande
18.05.2018 - Pressmeddelande
12.03.2018 - Pressmeddelande
26.01.2018 - Pressmeddelande
05.01.2018 - Pressmeddelande
07.11.2017 - Pressmeddelande
06.11.2017 - Pressmeddelande
AKTUELLT
ANNONS
NYA I FÖRETAGSREGISTRET
Lokaler
ANNONS
Hitta oss på Facebook
MÄSSERBJUDANDEN
KLICKTOPPEN